Velikost besedil:|Natisni stran

Osnovni podatki

Razdalja: 5.452 m  golf arboretum par
Ocena zahtevnosti: SR 139
Število lukenj: 18
Par: 71
Brošure Igralna karta
  HCP EGA tabelo igrišča
   

 

Golf igrišče polno izzivov

Čeprav Golf igrišče Arboretum Ljubljana ne sodi med najdaljše, saj z zadnjih udarjališč meri le 5.452 metrov, pa njegova ocena zahtevnosti (SR 139) priča o tem, da vas čaka raznovrstna in zabavna igra.

 

arboretum golf igrišče ljubljana

Najboljši igralci lahko mirne volje pustijo najdaljšo palico kar v torbi, saj jim bo na večini lukenj zadostoval les. Tisti z nekoliko višjim handicapom naj se držijo ravnih udarcev in čistin, saj bodo tako veliko bolj uživali v igri.

 

Golf igrišče Arboretum zahteva dobro znanje in paleto raznovrstnih udarcev. "Če dobro igraš v Arboretumu, se boš znašel na vsakem drugem," radi rečejo poznavalci. 

 

Zaokrožujejo ga restavracija in terasa s pogledom na zelenici devete in osemnajste luknje, ter odlično založena golfska trgovina.

 

Golf igrišče od luknje do luknje

Golf igrišče Arboretum Ljubljana ima 18 razgibanih igralnih polj, par 71, ter vadišče z dvema zelenicama za bližanje, dvema za krajšo igro.

 

 

 

Igralna karta 

Prenesite igralno karto Golf igrišča Arboretum Ljubljana in se med drugim seznanite z osnovnimi lokalnimi pravili, ter varnostnimi smernicami.

 

HCP EGA tabela igrišča

Oglejte si HCP EGA tabelo igrišča