Velikost besedil:|Natisni stran

Pravno obvestilo

Golf arboretum d.o.o. ima v lasti pravice za intelektualno lastnino, ki jo najdete na spletni strani www.golfarboretum.si in njenih podstraneh. Uporaba vsebine je dovoljena le v nekomercialne namene, kjer morajo biti ohranjena vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Golf arboretum d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice sprememb na spletnih straneh.

 

Golf Arboretum d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in ne posredovalo tretji osebi oziroma uporabilo v druge namene brez vaše privolitve.

 

Da bi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov.

 

Prenos podatkov na strežnik je varovan z 256-bitnim SSL certifikatom, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Znotraj podjetja podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

 

Podatke, ki jih je treba vnesti v kontaktni obraze za prijavo na novice ali izdelavo rezervacije igralnega časa (ime in priimek, naslov e-pošte, telefon itd), upravitelj lahko hrani na svojih strežnikih in jih občasno uporabi za pošiljanje obvestil o ponudbi. Vsak uporabnik lahko kadar koli zahteva izbris svojih podatkov s strežnikov upravitelja. Izbris se izvrši v 24 urah po prejetju pisnega obvestila.

 

Upravitelj se zavezuje ščititi vašo zasebnost.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, se ti izbrišejo oziroma uničijo se nosilci podatkov.

 

Golf arboretum si pridružuje pravico, da lahko brez predhodnega obvestila spremeni vsebino teh spletnih strani.